Etsitkö uutta työtä bankettikokin tehtävissä? Jos näin on, haluat varmistaa, että ansioluettelosi erottuu kilpailijoista. Tässä artikkelissa tarjoamme esimerkin bankettikokin ansioluettelosta, jonka avulla voit luoda ammattimaisen ja huomiota herättävän ansioluettelon, joka auttaa sinua saamaan haastattelun. Annamme myös vinkkejä siitä, miten voit muokata ansioluetteloasi ja tehdä siitä omanlaisesi. Näiden resurssien avulla voit luoda ansioluettelon, joka tekee pysyvän vaikutuksen.
Me käsittelemme:
- Kuinka kirjoittaa ansioluettelo, olipa toimialasi tai ammattinimikkeesi mikä tahansa.
- Mitä ansioluetteloon kannattaa laittaa, jotta se erottuu muista.
- Parhaat taidot, joita työnantajat kaikilla aloilla haluavat nähdä.
- Miten voit rakentaa ansioluettelon nopeasti ammattimaisella ansioluettelon rakentajallamme.
- Mikä ansioluettelomalli on ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä.
Mitä bankettikokki tekee?
Bankettikokin tehtävänä on valmistaa ja tarjota ruokaa suuriin tapahtumiin, kuten häihin, konferensseihin ja muihin erityistilaisuuksiin. Hän valvoo ruoan yleistä esillepanoa, valikon valintaa ja ruoanvalmistusta tapahtumaa varten. Hänen on myös varmistettava, että kaikki elintarviketurvallisuusmääräykset täyttyvät ja että kaikki käytetyt ainekset ovat tuoreita ja korkealaatuisia. Bankettikokin on myös koordinoitava tapahtuman suunnittelijoiden ja muiden kokkien tai henkilökunnan jäsenten kanssa varmistaakseen, että kaikki ruoka tarjoillaan ajallaan ja halutun laatuisena.
- Kokenut baarimikko ansioluettelo esimerkki
- Kahvilapäällikön ansioluettelon näyte
- Kokki ansioluettelo näyte
- Kokenut kokki ansioluettelon näyte
- Elintarviketuotannon työntekijä ansioluettelo näyte
- Kondiittori ansioluettelo näyte
- konditoria kokki ansioluettelo näyte
- leipomo johtaja ansioluettelo näyte
- leipuri ansioluettelo näyte
- leipomoassistentti ansioluettelo näyte
- Banketti kapteeni ansioluettelo näyte
- Bankettikokki ansioluettelo näyte
- Bankettikokki ansioluettelo näyte
- Baari palvelija ansioluettelo näyte
- Baarimestari ansioluettelo näyte
- Juomapäällikkö ansioluettelo näyte
- Kakun koristelija ansioluettelo näyte
- Catering kokki ansioluettelo näyte
- kokki johtaja ansioluettelo näyte
- kahvila johtaja ansioluettelo näyte
Mitkä ovat bankettikokin vastuualueet?
- Ruokalistasuunnittelu juhlaillallisia varten
- aterioiden valmistaminen ja valmistaminen juhlia varten
- Juhlatilaisuuksissa tarvittavien tarvikkeiden ja ainesosien tilaaminen
- Elintarviketurvallisuusprotokollien ja puhtausvaatimusten noudattamisen varmistaminen.
- Uusien reseptien ja esitystapojen luominen asiakkaiden toiveiden mukaisesti.
- Koordinointi muun keittiöhenkilökunnan, tarjoilijoiden ja tapahtumasuunnittelijoiden kanssa.
- Nuoremman keittiöhenkilöstön ohjaaminen ja kouluttaminen
- Ruoka- ja työvoimakustannusten pitäminen budjetin rajoissa
Näytteen bankettikokki ansioluettelo inspiraatiota varten
Bankettikokki
John Doe, 24-vuotias, Miamista, Floridasta.
Yhteenveto: Kokenut bankettikokki, jolla on erinomaiset kulinaariset taidot ja intohimo luoda kekseliäitä ja herkullisia ruokia. Tiimipelaaja, jolla on vahva työmoraali ja joka kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Kokenut erilaisista keittiöistä ja ruoan esittelystä.
Työkokemus:
- The Ritz-Carlton, Miami Beach, FL - Bankettikokki (tammikuu 2019 - nykyhetki)
- Laadukkaiden ruokien luominen ja valmistaminen erilaisiin juhlaillallisiin ja tapahtumiin.
- Kehittää ruokalistoja erityistilaisuuksia varten
- Kouluttaa ja opastaa nuorempia kokkeja
- The Trump International Hotel, Miami Beach, FL - kokki (marraskuu 2017 - joulukuu 2018)
- Valmisti ja kypsensi ruokaa tilauksesta
- Ylläpitänyt siistiä työympäristöä
- Vastaanotti ja säilytti ruoan ainesosia
Koulutus:
- Le Cordon Bleu Culinary Institute, Miami, FL - Associate of Applied Science in Culinary Arts (tammi 2017 - joulukuu 2018)
Taidot: Kulinaristinen asiantuntemus, luova ruokalistasuunnittelu, ruoan esittely, vahvat viestintätaidot, tiimipelaaja, elintarviketurvallisuuden tuntemus.
Sertifikaatit: Floridan osavaltio, ServSafe Manager -sertifikaatti.
Kielet: Kielet: englanti, espanja.
Ansioluettelon vinkkejä bankettikokille
Täydellisen, uran käynnistävän ansioluettelon luominen ei ole helppo tehtävä. Yleisten kirjoitussääntöjen noudattaminen voi auttaa, mutta on myös viisasta saada neuvoja, jotka on räätälöity omaan työnhakuun sopiviksi. Kun olet uusi työelämässä, tarvitset Bankettikokki-ansioluettelovinkkejä.
Keräsimme parhaat vinkit kokeneilta Banquet Chef - Tutustu heidän neuvoihinsa, joiden avulla voit paitsi helpottaa kirjoittamisprosessia myös lisätä mahdollisuuksiasi luoda ansioluettelo, joka herättää mahdollisten työnantajien kiinnostuksen.
- Korosta tietämystäsi elintarviketurvallisuudesta ja sanitaatiomenettelyistä.
- Mainitse mahdollinen kokemuksesi juhla-ateriapalveluista.
- Osoita osaamisesi ruokalistasuunnittelussa ja ruokalistojen suunnittelussa.
- Esittele kykysi johtaa keittiöhenkilökuntaa.
- Näytä erinomaiset asiakaspalvelutaitosi.
Bankettikokki ansioluettelo Yhteenveto Esimerkkejä
Bankettikokin ansioluettelon tiivistelmä tai ansioluettelon tavoite antaa mahdollisille työnantajille välittömän yleiskuvan pätevyydestäsi, työkokemuksestasi ja taidoistasi. Se on tehokas tapa kiinnittää palkkaavien johtajien huomio ja osoittaa, miksi olet paras ehdokas tehtävään. Se auttaa heitä tunnistamaan nopeasti erityiset vahvuutesi ja osoittamaan, miten voisit olla tiimille hyödyksi. Hyödyntämällä bankettikokin ansioluettelon tiivistelmää tai ansioluettelon tavoitetta voit tehokkaasti esitellä asiantuntemustasi ruokakulttuurin alalla ja todistaa, että olet ihanteellinen ehdokas tehtävään.
Esim:
- Erittäin kokenut bankettikokki, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalla. Taitava luomaan herkullisia ja laadukkaita ruokia suuriin tapahtumiin.
- Lahjakas bankettikokki, jolla on asiantuntemusta menusuunnittelusta, ruoan esittelystä ja huippuluokan pitopalveluista. Intohimoinen herkullisten, mieleenpainuvien aterioiden luomisessa.
- Ammattitaitoinen bankettikokki, jolla on laaja valikoima ruokalistojen suunnittelua ja kulinaarista kokemusta. Todistettu kokemus korkealaatuisten aterioiden luomisesta suuriin tapahtumiin.
- Luova bankettikokki, jolla on intohimo luoda ainutlaatuisia, maukkaita ruokia yritys-, yhteiskunta- ja muihin erityistilaisuuksiin. Erikoistunut valikon suunnitteluun ja ruoan esittelyyn.
- Kekseliäs bankettikokki, jolla on silmää yksityiskohdille ja joka on sitoutunut laatuun. Kokenut suunnittelemaan, valmistamaan ja esittämään herkullisia aterioita kaikenlaisiin tapahtumiin.
Rakenna vahva kokemusosio bankettikokin ansioluetteloosi
Vahvan kokemusosion luominen juhlakokin ansioluetteloon on tärkeää, jotta voidaan osoittaa hakijan pätevyys ja kokemus alalta. Se on myös olennainen osoitus hakijan taustasta cateringin ja ruoanvalmistuksen alalla. On tärkeää korostaa kokin kokemusta suurista catering-tapahtumista, ruoan esittelystä ja valmistuksesta sekä erilaisten keittiöiden tuntemusta. Kokemusta käsittelevässä osiossa on myös osoitettava kokin kyky työskennellä osana tiimiä ja kommunikoida tehokkaasti muiden henkilökunnan jäsenten kanssa. Esittelemällä kokin kokemusta alalta mahdolliset työnantajat saavat käsityksen hakijan taidoista ja pätevyydestä.
Esim:
- Valmisti ja tarjosi korkealaatuisia aterioita juhla- ja erikoistilaisuuksiin.
- osoittanut erinomaiset organisointitaidot suurten juhlien suunnittelussa ja toteuttamisessa.
- Toteutti luovia valikkoideoita asiakastyytyväisyyden maksimoimiseksi.
- Koordinoi myyjien kanssa tapahtumiin tarvittavien tarvikkeiden hankkimista.
- Kehitti ja piti yllä myönteisiä suhteita vieraiden, henkilökunnan ja myyjien kanssa.
- Hallinnoi henkilöstöryhmää varmistaakseen tapahtuman sujuvan toteutuksen.
- Avustanut juhlasalien ja -laitteiden pystyttämisessä ja purkamisessa.
- Seurasi ruoan laatua ja esillepanoa asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseksi.
- Koulutti ja valvoi henkilöstöä asianmukaisissa elintarviketurvallisuus- ja sanitaatiomenettelyissä.
- Hallitsi henkilöstön aikataulutusta varmistaakseen asianmukaisen kattavuuden juhlaillallisilla.
Bankettikokki ansioluettelo koulutus esimerkki
Bankettikokit tarvitsevat yleensä vähintään lukion päättötodistuksen ja jonkin verran kokemusta kokkikoulusta. Monet työnantajat palkkaavat mieluummin kokkeja, jotka ovat suorittaneet muodollisen kulinaarisen taiteen koulutusohjelman, kuten kansalaisopiston tai ammattikoulun tarjoaman koulutusohjelman. Lisäksi monet työnantajat suosivat kokkeja, joilla on kokemusta ruokapalvelualalta joko ammattikeittiöstä tai oppisopimuskoulutuksesta.
Seuraavassa on esimerkki bankettikokin ansioluetteloon soveltuvasta kokemusluettelosta:
- Associate of Applied Science in Culinary Arts, Seattle Central College, Seattle, WA (2018).
- Kuusi kuukautta kestävä juhlaruokailun koulutusohjelma, The Art Institute of Seattle, Seattle, WA (2016).
- Culinary Institute of America, Hyde Park, NY (2015)
- Elintarvikehygienian jatkokurssi, The National Restaurant Association, Washington, D.C. (2014).
Bankettikokin taidot ansioluetteloon
On tärkeää lisätä taitoja bankettikokin ansioluetteloon, koska se auttaa tuomaan esiin hakijan pätevyyden ja kokemuksen alalta. Taidot osoittavat hakijan asiantuntemuksen ja tietämyksen tason tietyllä alalla, ja ne auttavat työnantajia tunnistamaan nopeasti ja helposti hakijan soveltuvuuden tehtävään. Taitoja voivat olla esimerkiksi ruoanvalmistustekniikat, ruokalistojen ja reseptien kehittäminen, ravitsemustietämys, tarjoilutekniikat, elintarviketurvallisuus, keittiön hallinta ja kustannustenhallintatekniikat.
Pehmeät taidot:
- Viestintä
- Organisointikyky
- ajanhallinta
- Ihmisten välinen
- Johtaminen
- Tiimityö
- Ongelmanratkaisu
- Luovuus
- Sopeutumiskyky
- Huomio yksityiskohtiin
Kovat taidot:
- Kokkaaminen
- Ruokalistan suunnittelu
- Elintarvikkeiden turvallisuus
- Varastonhallinta
- Ruoanvalmistus
- Kustannusten valvonta
- Keittiön hallinta
- Tarjontasuunnittelu
- Henkilökunnan koulutus
- Hygieniakäytännöt
Yleiset virheet, joita kannattaa välttää kirjoittaessasi bankettikokin ansioluetteloa
Näillä kilpailluilla työmarkkinoilla työnantajat saavat keskimäärin 180 hakemusta jokaista avointa työpaikkaa kohden. Näiden ansioluetteloiden käsittelyssä yritykset luottavat usein automatisoituihin hakijaseurantajärjestelmiin, jotka voivat seuloa ansioluettelot ja karsia vähiten pätevät hakijat. Jos ansioluettelosi on niiden harvojen joukossa, jotka pääsevät näiden bottien ohi, sen on silti tehtävä vaikutus rekrytoijiin tai palkkaavaan johtajaan. Koska hakemuksia tulee niin paljon, rekrytoijat kiinnittävät kuhunkin ansioluetteloon yleensä vain 5 sekuntia huomiota ennen kuin he päättävät, hylkäävätkö he sen. Tämän vuoksi on parasta välttää sisällyttämästä hakemukseen mitään häiritsevää tietoa, joka voisi johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Voit varmistaa, että ansioluettelosi erottuu edukseen, kun luet alla olevassa luettelossa, mitä sinun ei pitäisi sisällyttää työhakemukseesi.
- Ei saatekirjettä. Saatekirje on hyvä tapa selittää, miksi olet paras ehdokas tehtävään ja miksi haluat paikan.
- Liian paljon jargonia. Palkkaavat johtajat eivät halua lukea ansioluetteloa, joka on täynnä teknisiä termejä, joita he eivät ymmärrä.
- Tärkeiden yksityiskohtien pois jättäminen. Muista mainita yhteystietosi, koulutustaustasi, työhistoriasi ja kaikki asiaankuuluvat taidot ja kokemukset.
- Yleisen mallin käyttäminen. Räätälöi ansioluettelosi hakemasi työpaikan mukaan. Tämä osoittaa työnantajalle, että suhtaudut tosissasi tehtävään.
- Oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheet. Tarkista ansioluettelosi aina uudelleen kirjoitus-, oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheiden varalta.
- Keskitytään liikaa velvollisuuksiin. Muista sisällyttää saavutukset ja onnistumiset osoittaaksesi työnantajalle, että olet loistava ehdokas.
- Henkilötiedot mukaan lukien. Vältä henkilökohtaisten tietojen, kuten iän, siviilisäädyn tai uskonnollisen vakaumuksen ilmoittamista.
Keskeiset tiedot bankettikokin ansioluettelosta
- Erittäin kokenut juhlakeittiön hallinnosta ja toiminnasta.
- Erinomaiset ruoanlaitto- ja leivontataidot
- Elintarvikkeiden turvallisuutta koskevien säännösten vahva ymmärtäminen
- Kyky työskennellä paineen alaisena ja noudattaa määräaikoja.
- Vahvat organisointi- ja suunnittelutaidot
- Erinomaiset asiakaspalvelu- ja viestintätaidot
- Kyky työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä.
- Keittiölaitteiden ja -työkalujen käyttötaito
- Sopeutumiskyky muuttuviin tilanteisiin
On aika aloittaa työnhaku. Varmista, että olet parhaimmillasi ja saat seuraavan työpaikkasi postipalvelussa seuraavien apuvälineiden avulla resumaker.fi.