Tietoa
Autamme mielellämme työnhakijoita löytämään työpaikkansa. Työnhaku ei ole mikään helppo tehtävä, mutta me teemme siitä paljon helpompaa.
about usabout us
Lyhyesti
Me Resumaker.fi:ssa muutamme tapaa, jolla ihmiset kirjoittavat ansioluettelonsa. Olemme luoneet kätevän ja käyttäjäystävällisen järjestelmän, jonka avulla voit luoda ansioluettelon vain muutamassa minuutissa.

Kaikki sai alkunsa vuonna 2012, kun perustimme rekrytointitoimiston, joka perustui itse kehittämäämme älykkääseen teknologiaan. Siitä lähtien olemme auttaneet kymmeniätuhansia ihmisiä löytämään seuraavan työpaikkansa tekemällä tiivistä yhteistyötä huippuyritysten kanssa ja auttamalla niitä rekrytoimaan oikean hakijan avoimeen työpaikkaan.

Vuosien varrella olemme käyneet läpi valtavan määrän ansioluetteloita ja huomanneet, että ihmiset eivät rakenna ansioluetteloaan oikein - ei suunnittelun, rakenteen eikä sisällön kannalta. Ymmärsimme, että ennen kuin voimme auttaa yrityksiä valitsemaan oikeat työntekijät, meidän on panostettava resurssimme siihen, että autamme työnhakijoita luomaan ansioluettelon, joka tekee lähtemättömän vaikutuksen rekrytoijiin. Annoimme joka päivä vinkkejä siitä, miten ansioluettelo kirjoitetaan oikein. Tämä on elintärkeä osa työnhakua, sillä työnantajat saavat satoja hakemuksia jokaista avointa työpaikkaa kohti, minkä vuoksi he suodattavat hakemukset nopeasti (keskimäärin noin 5 sekunnissa). Tämän seurauksena useimmat hakijat eivät läpäise ensimmäistä seulaa.

Tästä syystä perustimme Resumaker.fi:n. Tehtävämme on tehdä työnhausta helpompaa. Vuosien tutkimustyön, todistetun kokemuksen henkilöstöhallinnosta ja huipputeknologian avulla olemme luoneet alustan, jonka avulla voit erottua nykypäivän kilpailluilla työmarkkinoilla.

Avullamme monet työnhakijat ovat löytäneet seuraavan uramahdollisuutensa parhaimpien työnantajien joukosta, kuten esim: Apple, Starbucks, Hilton, Walmart, UPS ja monet muut.