Käyttöehdot

Tervetuloa Resumaker S.L. ("Yhtiö", "Resumaker", "me", "meitä") sivuille. Nämä käyttöehdot ("Ehdot") koskevat yhtiötä ja kaikkia sen tytäryhtiöitä maailmanlaajuisesti. Mikäli näissä Ehdoissa viitataan Yhtiöön, se tarkoittaa myös kaikkia sen tytäryhtiöitä, mikäli sovellettavissa. Resumakerin verkkosivusto osoitteessa https://resumaker.fi/  ja kaikki muut sivustot, mobiilisivustot, palvelut, sovellukset, verkkosivustot ja/tai työkalut, joissa nämä ehdot näkyvät tai joihin ne on linkitetty (yhdessä "verkkosivusto"). Nämä ehdot yhdessä meidän Yksityisyydensuojakäytäntömme kanssa muodostavat koko sopimuksen ("Sopimus") sinun ja Yhtiön välillä. Sinuun tai Resumakeriin voidaan viitata erikseen "Osapuolena" tai yhdessä "Osapuolina".

Tarjoamme verkkosivustomme, mukaan lukien kaikki verkkosivustolla saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut, sinulle, "käyttäjälle", sillä edellytyksellä, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset. Tutustu huolellisesti sopimukseen, jonka olet tekemässä. Jos et ymmärrä näitä ehtoja tai et suostu noudattamaan niitä tai tietosuojakäytäntöä, et saa käyttää Verkkosivustoa tai Palveluitamme (määritelty jäljempänä), ja sinun on välittömästi lopetettava verkkosivuston käyttäminen.

Toimimme maailmanlaajuisesti, minkä vuoksi voimme soveltaa eri lakeja riippuen siitä, missä käyttäjä asuu. Näitä ehtoja on tarkoitus soveltaa kaikkiin käyttäjiin maantieteellisestä sijainnista riippumatta siinä määrin kuin ne ovat laillisesti täytäntöönpanokelpoisia kunkin käyttäjän asuinpaikassa.


Palvelumme on tarkoitettu käyttäjille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita.

 

* Jos asut Euroopan unionissa, tutustu EU:n asukkaat - lisäehdot -kohtaan saadaksesi lisätietoja sinua koskevista erityisistä täydentävistä tai vaihtoehtoisista ehdoista.

 

* Jos asut Yhdysvalloissa, katso lisätietoja sinuun sovellettavista erityisistä täydentävistä tai vaihtoehtoisista ehdoista kohdasta Yhdysvaltain asukkaat - lisäehdot.

Lukemalla tämän ilmoituksen ja käyttämällä verkkosivustoa ilmoitat, että olet hyväksynyt tässä ilmoituksessa esitetyt ehdot ja suostut hyväksymään tulevat muutetut ehdot. Jos käytät palveluitamme jonkin organisaation puolesta, hyväksyt nämä ehdot sinun tai organisaatiosi ja sen valtuutettujen käyttäjien puolesta ja vahvistat, että sinulla on valtuudet sitoa kyseinen organisaatio näihin ehtoihin. Sopimus on sähköinen, ja esitämme ehdot asiakkaalle ennen sellaisen toimenpiteen suorittamista, joka edellyttää niiden esittämistä.

 1.      Yksityisyydensuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Yksityisyydensuojakäytäntö on siksi tärkeä osa näitä ehtoja. Yksityisyydensuojakäytäntö selittää, miten keräämme sinulta tietoja ja miten voimme jakaa näitä tietoja.

 

 1.      Palvelumme

Me Resumakerilla pyrimme uudistamaan ihmisten tapaa kirjoittaa ansioluetteloita. Pyrimme luomaan kätevän ja käyttäjäystävällisen järjestelmän, jonka avulla voit luoda ansioluettelon muutamassa minuutissa. Tarjoamme sinulle työkaluja, joiden avulla voit laatia ansioluettelosi helposti, nopeasti ja ammattimaisesti, mukaan lukien ansioluettelon luomiseen tarkoitettu teknologia ja sitä tukeva järjestelmä sekä henkilökohtaiset alueet ("Palvelut"). Voit käyttää Palveluita ansioluettelo- ja saatekirjemallien luomiseen, muokkaamiseen, vientiin ja lataamiseen tai voit työskennellä yhdessä ammattilaisemme kanssa henkilökohtaisen ansioluettelosi luomiseksi. Voit käyttää Palveluita niin kauan kuin hyväksyt ja noudatat näitä Ehtoja. Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin verkkosivuston ja palvelujen käyttäjiin, mukaan lukien vierailijat ja rekisteröityneet käyttäjät.

 

 1.      Yrityksen omaisuus

Kaikki verkkosivuston omistusoikeudet, tiedot, teksti, grafiikka, patentit, ideat tai muu verkkosivustolla esiintyvä materiaali ("Sisältö") ja kaikki verkkosivuston kautta tarjotut palvelut, mukaan lukien kaikki tulevat palvelut ja verkkosivuston parannukset, ovat ja tulevat pysymään Yhtiön ja sen valtuuttamien tahojen yksinomaisessa omistuksessa. Yhtiöllä säilyy kaikki oikeudet tällaiseen Sisältöön ja Palveluihin, ja käyttäjä sitoutuu olemaan kiistämättä niitä. Verkkosivusto, sisältö ja palvelut ovat tekijänoikeuslakien, tavaramerkkien, patenttien ja vastaavien oikeuksien suojaamia.

 

Näiden ehtojen mukaista poikkeusta lukuun ottamatta et saa kopioida, muokata tai valmistaa niihin perustuvia teoksia, jakaa, myydä, siirtää, näyttää tai esittää julkisesti, lähettää tai käyttää millään muulla tavalla. Et saa kopioida tai muuttaa mitään osaa sivuston lähdekoodista, mukaan lukien CSS, HTML tai JavaScript. Et myöskään saa käyttää Verkkosivustoa, Sisältöä tai Palvelua mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin Palveluiden käyttämiseen näiden Ehtojen mukaisesti ilman Yhtiön nimenomaista lupaa. Hyväksyt tämän Sivuston käytön ainoastaan yksityiseen tarkoitukseen etkä jälleenmyyntiin.

 

 1.       Kelpoisuus. Käymällä ja/tai käyttämällä Palveluita, mukaan lukien näiden Ehtojen käytön jälkeen, vakuutat ja takaat, että olet yli 18-vuotias ja että sinulla on sovellettavan lain mukaan laillinen oikeus tehdä ja laatia sopimuksia.

 

 1.      Lupa käyttää palveluita. Edellyttäen, että noudatat näitä ehtoja, mukaan lukien kaikkien maksujen suorittaminen ja tietosuojakäytäntömme noudattaminen, Resumaker myöntää sinulle ei-yksinomaisen, ei-julkistettavissa olevan, täysin peruutettavissa olevan, ei-siirrettävissä olevan käyttöoikeuden verkkosivuston ja palveluiden käyttämiseen ("Käyttöoikeus"). Tähän Lisenssiin sovelletaan kaikkia näissä Ehdoissa kuvattuja rajoituksia, mukaan lukien rajoituksetta edellä kohdassa 3 esitetyt rajoitukset.

 

 1.       Verkkosivuston käyttö

Verkkosivuston käyttö ja/tai ansioluettelon luominen ja/tai henkilökohtaisen tilin luominen ja/tai yhteydenotto yritykseen muodostaa nimenomaisen suostumuksesi sitovan sopimuksen tekemiseen yhtiön kanssa palvelujen käytöstä. Tietyissä tapauksissa Yhtiön pätevät edustajat voivat ottaa sinuun yhteyttä auttaakseen sinua Palveluihin liittyvissä pyynnöissä. Perustelemme tämän yhteydenoton tarpeellamme täyttää sopimukselliset ja oikeudelliset velvoitteemme. Jos haluat irtisanoa Palvelut, sinun on joko oltava yhteydessä meihin verkkosivuston kautta tai lähetettävä meille sähköpostia osoitteeseen support@resumaker.fi. Kun olemme saaneet sähköpostiviestin, lopetamme yhteydenpidon sinuun muutoin kuin sovellettavien tietosuojalakien erikseen kieltämällä tavalla. Pidämme itsellämme oikeuden, ja sinä hyväksyt ja hyväksyt, että voimme säilyttää henkilötietojasi, jotta voimme suojella näiden ehtojen mukaisia laillisia oikeuksiamme, siinä määrin kuin se on sallittua kyseisten lakien nojalla.

 

 1.      Tilin rekisteröinti. Käyttääksesi palveluitamme tai muita asiaankuuluvia verkkosivuston osioita, rekisteröinti ja tilin luominen Resumakeriin on välttämätöntä. Tilisi tallentaa ansioluettelot, saatekirjeet ja niihin liittyvät tiedot ja varmistaa jatkuvan saatavuuden. Vakuutat, että annetut tilitiedot ovat ajan tasalla ja tarkkoja, ja sitoudut päivittämään ne tarvittaessa. Toiseksi henkilöksi tekeytyminen tai harhaanjohtavat yhteydet ovat ehdottomasti kiellettyjä. Tili on henkilökohtainen, ja se on sidottu siihen liittyvään sähköpostiosoitteeseen, ja kolmansien osapuolten pääsy tilille on kielletty. Vastuu tilitietojen suojaamisesta on sinun, ja luvattomasta käytöstä on ilmoitettava välittömästi Resumakerille. Epäillyt tietoturvaloukkaukset voivat johtaa palvelun käyttöoikeuden epäämiseen, tilin sulkemiseen tai muihin tarpeellisiin toimiin harkintamme mukaan.

 

 1.      Käyttäjäsisältö. Käyttäessäsi palveluitamme voit julkaista tai lähettää yksilöllistä sisältöä ja tietoja ("Käyttäjäsisältö"). Käyttäjäsisältö voi sisältää tilitietoja, uratietoja, koulutustietoja, osallistumisesi eri järjestöihin ja/tai muita antamiasi tietoja.

 

Palveluiden käyttäminen, yhteydenpito tai aineiston lähettäminen merkitsee suostumustasi myöntää Resumakerille ei-yksinomainen lisenssi Käyttäjäsisältöön. Sinulla säilyy omistusoikeus Käyttäjäsisältöön, mutta Resumakerille myönnetään ei-yksinomainen, maailmanlaajuinen, toistaiseksi voimassa oleva, tekijänpalkkioista vapautettu, siirrettävissä oleva ja alilisensoitavissa oleva oikeus käyttää, kopioida, muokata, jakaa, julkaista ja käsitellä annettuja tietoja ja Sisältöä Palveluiden yhteydessä ilman lisäsuostumusta tai -ilmoitusta. Sitoudut jakamaan vain sellaisia tietoja ja Sisältöä, joiden luovuttamiseen sinulla on oikeus, joka noudattaa lakeja, eikä se riko minkäänlaisia immateriaalioikeuksia.

 

 1.       Hinnoittelu, maksut ja tilaukset.
  1.              Tilaukset

Resumakerin palvelut tarjotaan kuukausitilauksena. Jos tilaat palvelun ("tilaus"), sinua laskutetaan automaattisesti voimassa olevien tilausehtojemme ja -maksujemme mukaisesti. Tilaukset ovat toistuvia ja ne uusitaan automaattisesti joka kuukausi, kunnes ilmoitat meille haluavasi lopettaa tilauksesi alla esitetyllä tavalla. Tilausmaksuja ei voi peruuttaa eikä niitä voi palauttaa sen kuukauden aikana, jona tilaus on alkanut. Jos haluat lopettaa tilauksesi, voit tehdä sen alla olevien ehtojen mukaisesti, eikä sinua laskuteta tilausmaksusta seuraavasta kuukaudesta alkaen sen kuukauden jälkeen, jolloin olet ilmoittanut Resumakerille halustasi lopettaa tilauksesi ja lopettaa palveluidemme käyttämisen.

 

Palvelun tilaaminen edellyttää Yhtiön määrittelemää maksua, jota voidaan muuttaa määräajoin. Pidätämme oikeuden muuttaa maksua, muuttaa tilaussuunnitelmia tai tehdä muutoksia harkintamme mukaan ilman ennakkoilmoitusta. Jos tilausmaksuja alennetaan, käyttäjät eivät ole oikeutettuja hyvityksiin, alennuksiin tai muihin etuihin, eikä Yhtiötä vastaan voi esittää vaatimuksia tällaisissa tapauksissa.

 

 1.              Kokeilujakso. Tarjoamme 14 päivän kokeilujakson, jonka hinta vaihtelee asuinpaikkasi mukaan ("Kokeilutilaus"). Jos et pyydä valitun tilaussuunnitelman peruuttamista 14 päivän kuluessa siitä, kun saamme vahvistussähköpostin ensimmäisen kokeilumaksun maksamisesta, noin 30 Yhdysvaltain dollarin suuruinen toistuva laskutusmaksu, joka sisältää arvonlisäveron (riippuen siitä, mistä maasta tili on peräisin), aktivoituu automaattisesti käyttämällä samaa maksutapaa, jonka olet valinnut ensimmäisen kokeilumaksun maksamiseen. Kun maksu on suoritettu, lähetämme sinulle kertaluonteisen maksuvahvistussähköpostin, jossa annetaan tietoa tilauksestasi ja sen ehdoista sekä tietoa siitä, miten voit peruuttaa kokeilutilauksesi. Käyttämällä palveluita hyväksyt seuraavat koetilausta koskevat ehdot:

         Kun ostat Palveluidemme tilauksen, suostut automaattiseen toistuvaan laskutukseen neljän viikon välein.

         Jos haluat lopettaa automaattisen "jäsenmaksun" perimisen, sinun on peruutettava tilaussuunnitelmasi ennen koetilausjakson päättymistä. Jos et aktiivisesti peruuta, tilaussopimuksesi käynnistyy automaattisesti koetilausjakson päätyttyä.

         Oikeutta peruuttaa digitaalisia sisältöpalveluja koskevien palveluidemme toimittamista koskevaa sopimusta ei sovelleta, jos olet nimenomaisesti ilmoittanut ja antanut suostumuksesi digitaalisen sisällön vastaanottamiseen 14 päivän koetilausjakson aikana. Tunnustat ja hyväksyt, että aloittaessasi digitaalisen sisältöpalvelun muodossa olevan palvelumme käytön menetät täten peruuttamisoikeutesi, ja näin ollen sinulla ei ole oikeutta saada takaisin maksuja, jotka olet suorittanut palvelusta, jonka käytön olet aloittanut.

 

 1.              Muutokset ja peruutukset. Voit keskeyttää tilauksesi kirjautumalla tilillesi tai lähettämällä viestin osoitteeseen support@resumaker.fi, jossa ilmoitat aikomuksestasi peruuttaa tilisi. Tilauksen peruutus on tehtävä vähintään seitsemän (7) päivää ennen kuukausitilauksen päättymistä, jotta seuraavan kuukauden tilausmaksua ei veloiteta.

 

Peruutuksen yhteydessä kaikki Käyttäjäsisältösi säilytetään pilvipalveluntarjoajallamme.  Voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse ennen tällaisen Käyttäjäsisällön poistamista, mutta emme ole velvollisia tekemään tätä ilmoitusta. Siihen päivään asti, jona tiedot poistetaan, voit käyttää ennen peruuttamista syöttämiäsi tietoja aloittamalla sopimuksen uudestaan.

 

 1.              Maksut. Maksuihin sovelletaan seuraavia ehtoja ja edellytyksiä:
 1.   Verkkosivustollamme esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron ja muut sovellettavat verot.
 2.   On sinun vastuullasi ilmoittaa meille viipymättä kaikista maksutietojen epätarkkuuksista ja varmistaa, että tilisi saldo on riittävä palveluiden maksua varten.
 3.   Jos asianmukaista maksua ei makseta, käyttäjälle lähetetään ilmoitus, jossa annetaan 14 päivää aikaa maksun suorittamiseen. Tämän jälkeen erääntyneistä maksuista peritään 1,5 %:n kuukausimaksu tai lain sallima enimmäismaksu sekä perintäkulut.
 4.   Saatamme muuttaa maksua oman harkintamme mukaan ilmoittamalla siitä käyttäjille sähköpostitse tai näkyvästi verkkosivustolla. Voit peruuttaa tilisi tai tilauksesi, jos et hyväksy muutoksia.
 5.   Hyväksyttäviin maksutapoihin kuuluvat pankki-/luottokortit ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat. Saatat joutua maksamaan valuutanvaihtomaksuja tai sijaintikohtaisia hintaeroja.
 6.     Tarjoamme useita eri maksuvaihtoehtoja Palveluille, joista jokaisessa on määritetty maksut ja lopulliset hinnat. Emme ota vastuuta maksuvaihtoehdoissa olevista virheistä, vaikka pyrimme ilmoittamaan sinulle niistä.
 7.   Kaikki kaupat ovat lopullisia, eikä palautuksia myönnetä, ja palautusoikeudet menetetään ensimmäisen maksun suorittamisen yhteydessä, lukuun ottamatta oikeutta peruuttaa palvelujemme toimittamista koskeva sopimus 14 päivän koetilausjakson aikana. Huomioithan kuitenkin, että tällainen peruuttamisoikeus koskee sinua vain, jos et ole nimenomaisesti ilmoittanut ja antanut suostumustasi digitaalisen sisällön vastaanottamiseen koetilauskauden aikana.
 8.   Emme ole vastuussa valuutanvaihtopalkkioista tai pankin/lainan myöntäjän lisämaksuista, emmekä tarjoa mitään korvausta tai hyvitystä näissä asioissa esiintyvistä poikkeamista.
 9.      Vaikka ylläpidämme maksutapojen turvallisuutta koskevia protokollia, emme ole vastuussa käyttäjien laiminlyönneistä maksutapojen suojaamisessa, ja pyrimme estämään petollisen käytön, mutta emme ota vastuuta petollisesta käytöstä.
 1.   Maksujen Vahvistaminen ja valtuuksien myöntäminen

 

Nämä ehdot katsotaan digitaalisesti allekirjoitetuiksi, kun käyttäjä antaa tarvittavat tiedot palveluita varten. Yhtiö huolehtii sähköisten maksujen osalta asianmukaisista turvatoimista.

 

Edellyttäen, että noudatamme sovellettavia lakeja, voimme tarkistaa asiakkaiden kyvyn täyttää maksuvelvoitteet, kieltäytyä maksutapahtumista tai vaatia lisävakuuksia, jos asiasta syntyy epäilyksiä.

 

Kun maksutapahtuma on hyväksytty, annamme kirjautumistiedot, joiden avulla käyttäjä voi käyttää palveluja näiden ehtojen mukaisesti. Olet yksin vastuussa näiden tunnusten turvallisuuden ylläpitämisestä.

 

 1. Kielletty käyttö. Resumaker on asettanut tiettyjä rajoituksia Palveluiden käytölle. Sitoudut olemaan tekemättä muun muassa seuraavia kiellettyjä toimia:
  1.      Palveluiden käyttäminen toimiin, jotka ovat sovellettavien kansallisten tai kansainvälisten lakien ja määräysten vastaisia.
  2.     Lataa, julkaise, lähetä, näytä, esitä tai levitä sisältöä, tietoja tai materiaaleja, jotka ovat herjaavia, loukkaavia, häpäiseviä, rasistisia, uhkaavia, liian väkivaltaisia, häiritseviä, säädyttömiä, epäsopivia, irstaita tai pornografisia.
  3.      Antamaan vääriä, harhaanjohtavia tai epätarkkoja tietoja, luomaan useita tilejä, yrittämään toisen tilin käyttöä tai luomaan tilin jollekin muulle kuin itsellesi ilman erillistä lupaa.
  4.     Esiinny toisena henkilönä tai muutoin harhaanjohtavasti esittää olevansa sidoksissa, yhteydessä tai yhdistettynä johonkin henkilöön tai yhteisöön.
  5.      Kehittää, tukea, käyttää tai yrittää käyttää ohjelmistoja, laitteita, skriptejä, botteja tai muita mekanismeja (mukaan lukien hämähäkit, selaimet, indeksoijat tai muu tekniikka) tietojen keräämiseen tai muuhun keräämiseen palveluista tai profiilien ja muiden tietojen kopioimiseen palveluista.
  6.       Käytä sisältöä tai tietoja, joita ei ole tarkoitettu sinulle, tai kirjaudu palvelimelle tai tilille, johon sinulla ei ole käyttöoikeutta.
  7.     Yritä tutkia, skannata tai testata Sivuston tai minkä tahansa siihen liittyvän järjestelmän tai verkon haavoittuvuutta tai rikkoa turvallisuus- tai todennustoimenpiteitä ilman asianmukaista lupaa.
  8.     Häiritse tai yritä häiritä minkä tahansa muun käyttäjän, isäntäkoneen tai verkon Palveluiden käyttöä, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) haittaohjelmien lähettäminen tai ohjelmistojen haavoittuvuuksien hyödyntäminen.
  9.        Väärentää, muuttaa tai vääristellä mitä tahansa verkkopaketin tai protokollan otsikkoa tai metatietoja, jotka liittyvät palveluihin tai niiden lähettämiseen (esimerkiksi SMTP-sähköpostin otsikot, HTTP-otsikot tai Internet Protocol -pakettien otsikot).
  10.        Yrittää muuttaa, käänteismallintaa, hajottaa, purkaa tai muulla tavoin vähentää tai yrittää vähentää ihmisen havaittavaan muotoon mitä tahansa Sivuston ja Palveluiden tarjoamisessa käytettyä lähdekoodia, mukaan lukien rajoituksetta kaikki vilpilliset pyrkimykset muuttaa ohjelmistoja tai muita teknisiä mekanismeja, joilla mitataan yksittäisen sisällön ja/tai koko Palvelun tuottamien näyttökertojen määrää mainostulojen ja -maksujen määrittämiseksi ja/tai tarkastamiseksi, jos sovellettavissa.
  11.      Loukkaa muiden immateriaalioikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, patentit, tavaramerkit, liikesalaisuudet tai muut omistusoikeudet. Et saa esimerkiksi kopioida tai levittää (paitsi käytettävissä olevan jakotoiminnon kautta) muiden viestejä tai muuta sisältöä ilman heidän lupaansa.
  12.        Sivuston, Palveluiden tai niiden ulkoasun muuttaminen tai muu muokkaaminen.

Jos päätämme oman harkintamme mukaan, että olet syyllistynyt Kiellettyyn käytökseen, pidätämme oikeuden sulkea tilisi tai estää kokonaan pääsyn palveluihin ilman korvausta muiden mahdollisten oikeudellisten tai kohtuullisten oikeussuojakeinojen lisäksi.

 1.              Toimitusaika.

 

Jos Palvelun toimittaminen viivästyy jostain syystä, ilmoitamme sinulle asiasta viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivämäärästä. Tässä tapauksessa käyttäjällä on oikeus irtisanoa sopimus ilman lisäkustannuksia, ja hän saa täyden hyvityksen, josta on vähennetty mahdolliset luottoyhtiöiden tekemät vähennykset.

 

 1.              Vastuuvapauslauseke.

SIVUSTO TARJOTAAN LAIN SALLIMISSA RAJOISSA SELLAISENA KUIN SE ON JA SELLAISENA KUIN SE ON KÄYTETTÄVISSÄ, MIKÄ TARKOITTAA, ETTÄ EMME ANNA MITÄÄN TAKEITA SIVUSTON TOIMINNASTA. HYVÄKSYT, ETTÄ KÄYTÄT VERKKOSIVUSTOA JA PALVELUITAMME OMALLA VASTUULLASI. KIELLÄMME LAIN SALLIMISSA RAJOISSA KAIKKI NIMENOMAISET TAI EPÄSUORAT TAKUUT, JOTKA LIITTYVÄT VERKKOSIVUSTOON JA SEN KÄYTTÖÖSI, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA EPÄSUORAT TAKUUT KAUPALLISESTA KELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUDESTA. EMME ANNA MITÄÄN TAKUITA TAI VAKUUTUKSIA VERKKOSIVUSTON SISÄLLÖN TAI VERKKOSIVUSTOON LINKITETTYJEN VERKKOSIVUSTOJEN SISÄLLÖN TARKKUUDESTA TAI TÄYDELLISYYDESTÄ, EMMEKÄ OTA MITÄÄN VASTUUTA TAI VELVOLLISUUTTA MISTÄÄN: (1) SISÄLLÖN JA MATERIAALIN VIRHEISTÄ, EREHDYKSISTÄ TAI EPÄTARKKUUKSISTA; (2) MINKÄ TAHANSA LUONTEISISTA HENKILÖVAHINGOISTA TAI OMAISUUSVAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT VERKKOSIVUSTON KÄYTTÄMISESTÄ; (3) LUVATTOMASTA PÄÄSYSTÄ SUOJATUILLE PALVELIMILLEMME TAI NIIDEN KÄYTÖSTÄ JA/TAI KAIKISTA PALVELIMILLE TALLENNETUISTA HENKILÖKOHTAISISTA JA/TAI TALOUDELLISISTA TIEDOISTA; (4) VERKKOSIVUSTOLLE TAI VERKKOSIVUSTOLTA TULEVAN TAI SIELTÄ LÄHTEVÄN TIEDONSIIRRON KATKOKSISTA TAI KESKEYTYKSISTÄ; TAI (5) MISTÄÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN VERKKOSIVUSTOLLE TAI SEN KAUTTA LÄHETTÄMISTÄ VIRUKSISTA, TROIJALAISISTA HEVOSISTA TAI MUISTA VASTAAVISTA HAITTAOHJELMISTA. EMME TAKAA, HYVÄKSY, TUE TAI OTA VASTUUTA MISTÄÄN TUOTTEESTA TAI PALVELUSTA, JOTA KOLMAS OSAPUOLI MAINOSTAA TAI TARJOAA VERKKOSIVUSTON, MINKÄÄN HYPERLINKITETYN VERKKOSIVUSTON TAI BANNERISSA TAI MUUSSA MAINONNASSA ESITETYN VERKKOSIVUSTON TAI MOBIILISOVELLUKSEN KAUTTA, EMMEKÄ OLE VASTUUSSA SINUN JA KOLMANSIEN OSAPUOLTEN TUOTTEIDEN TAI PALVELUJEN TARJOAJIEN VÄLISTEN TAPAHTUMIEN VALVONNASTA. KUTEN MINKÄ TAHANSA TUOTTEEN TAI PALVELUN OSTAMISESSA MISSÄ TAHANSA MUODOSSA, SINUN TULEE KÄYTTÄÄ OMAA HARKINTAKYKYÄSI JA NOUDATTAA TARVITTAESSA VAROVAISUUTTA.

 

 1.              Vastuun rajoittaminen.

LAIN SALLIMISSA RAJOISSA EMME ME EMMEKÄ JOHTAJAMME, TOIMIHENKILÖMME, TYÖNTEKIJÄMME TAI EDUSTAJAMME OLE VASTUUSSA SINULLE TAI KOLMANNELLE OSAPUOLELLE MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA, VÄLILLISISTÄ, SEURAUKSELLISISTA, ESIMERKILLISISTÄ, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ TAI RANGAISTUSLUONTEISISTA VAHINGOISTA, MUKAAN LUKIEN MENETETTY VOITTO, TULOJEN MENETYS, TIETOJEN MENETYS TAI MUUT VAHINGOT, JOTKA JOHTUVAT VERKKOSIVUSTON KÄYTÖSTÄSI, VAIKKA MEILLE OLISI ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA.

TÄSTÄ HUOLIMATTA VASTUUMME SINUA KOHTAAN MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ JA KANTEEN MUODOSTA RIIPPUMATTA RAJOITTUU AINA SIIHEN SUMMAAN, JONKA OLET MAKSANUT MEILLE KOLMEN (3) KUUKAUDEN AIKANA ENNEN VAATIMUKSEN PERUSTEENA OLEVAA TAPAHTUMAA, JOS SELLAINEN ON OLEMASSA. TIETYT OSAVALTIOIDEN TAI ALUEIDEN LAIT EIVÄT SALLI RAJOITUKSIA EPÄSUORIIN TAKUISIIN TAI VAPAUTA VASTUUTA TIETYISTÄ VAHINGOISTA. JOS NÄITÄ LAKEJA SOVELLETAAN SINUUN, JOTKIN TAI KAIKKI EDELLÄ MAINITUT VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET TAI RAJOITUKSET EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE SINUA, JA SINULLA VOI OLLA LISÄOIKEUKSIA.

 

 1.              Korvausvelvollisuus. Sitoudut puolustamaan, korvaamaan ja pitämään meidät, mukaan lukien tytäryhtiömme, kumppanimme ja kaikki toimihenkilömme, työntekijämme ja edustajamme riippumattomina kaikista menetyksistä, vahingoista, vastuista, vaateista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot ja -kulut, jotka kolmas osapuoli on esittänyt seuraavista syistä: (1) osallistumisesi tai lähettämiesi aineistojen perusteella; (2) verkkosivuston käytöstäsi; (3) näiden ehtojen rikkomisesta; (4) näissä ehdoissa annettujen vakuutustesi ja takuidesi rikkomisesta; (5) kolmannen osapuolen oikeuksien loukkaamisesta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen immateriaalioikeuksiin; tai (6) haitallisesta toiminnastasi verkkosivuston muita käyttäjiä kohtaan, joihin olet yhteydessä verkkosivuston kautta. Edellä mainitusta huolimatta, ellei sovellettava laki sitä kiellä, pidätämme oikeuden ottaa kustannuksellasi yksinomaisen vastuun puolustuksesta ja valvonnasta kaikissa asioissa, joista sinun on korvattava meille korvaus, ja sitoudut tekemään omalla kustannuksellasi yhteistyötä puolustuksessamme tällaisissa vaatimuksissa. Pyrimme kohtuullisin toimin ilmoittamaan sinulle kaikista tällaisista vaateista, kanteista tai menettelyistä, jotka ovat tämän korvausvelvollisuuden alaisia, heti kun saamme niistä tiedon.

 

 1.  Lisäoikeudet.

Yhtiöllä on oikeus sulkea verkkosivusto tai rajoittaa pääsyä siihen tai sen toimintoja kokonaan tai osittain milloin tahansa, määräajaksi tai toistaiseksi, ilman velvollisuutta maksaa käyttäjälle vahingonkorvausta.

Yhtiöllä on oikeus rajoittaa tai lopettaa oikeus käyttää verkkosivustoa tai estää käyttäjän kirjautumistiedot, jos käyttäjä rikkoo verkkosivuston sääntöjä tai näitä ehtoja.

 

Yhtiö voi asettaa rajoituksen käyttäjälle tarjotulle tallennustilalle tai tiedoille. Yhtiöllä on oikeus julkaista nimetöntä sisältöä ja käyttää sitä sopimuksen päättymisen aikana verkkosivuston ja palveluiden parantamiseen ja muuhun kehittämiseen.

 

 1. Oikeuksien siirtäminen.

Käyttäjä ei voi siirtää näiden ehtojen mukaisia oikeuksia ja velvollisuuksia kolmannelle osapuolelle ilman Yhtiön nimenomaista suostumusta. Yhtiö voi siirtää sopimuksen mukaiset oikeudet ja velvollisuudet kolmannelle osapuolelle.

 

 1. Sopimusaika ja irtisanominen

Sopimuskausi on käyttäjän maksusuunnitelmassa valitsema tilauskausi.

 

Molemmat osapuolet voivat irtisanoa sopimuksen ilman kirjallista ennakkoilmoitusta, jos kyseessä on laiminlyönti, verkkosivuston sääntöjen noudattamatta jättäminen tai tuomioistuimen väliintulo ja ilman, että niiden on maksettava mitään vahingonkorvauksia tai korvauksia, seuraavissa tapauksissa: osapuolen, jonka katsotaan olevan kykenemätön täyttämään velvollisuuksiaan, konkurssi tai konkurssihakemus.

Jos käyttäjä on saanut vastiketta yritykseltä, hänellä ei ole oikeutta korvaukseen.

Sopimuksen päättyessä käyttäjän oikeudet käyttää verkkosivustoa raukeavat.

 

 1. Sovellettava laki ja riidanratkaisu. Jos asut ETA-alueella tai Yhdysvalloissa, katso lisätietoja EU:n asukkaiden täydentävistä sopimusehdoista tai Yhdysvaltojen asukkaiden täydentävistä sopimusehdoista.

 

Elleivät lainkäyttöalueesi lait edellytä jonkin muun lain soveltamista, näihin ehtoihin ja verkkosivuston käyttöösi sovelletaan Espanjan sisäisiä lakeja ja niitä tulkitaan Espanjan sisäisten lakien mukaisesti. Edellytyksenä näihin ehtoihin perustuvien riitojen nostamiselle on, että otat ensin yhteyttä meihin osoitteessa support@resumaker.fi yrittääksemme löytää sovintoratkaisun riitaan. Jos ette saavuta vilpittömässä mielessä tapahtuvaa ratkaisua 60 päivän kuluessa, suostutte ratkaisemaan riidan välimiesmenettelyssä Espanjan välimiesoikeuden sääntöjen mukaisesti nopeutetussa välimiesmenettelyssä yhden välimiehen edessä. Välimiesmenettelyn paikka on Madrid, Espanja. Välimiesmenettelyn kieli on englanti, ja menettelyt käydään etänä.

 

Kaikkien muiden käyttäjien tulee lukea tämä osio huolellisesti. Se vaikuttaa oikeuksiisi. Hyväksyt, että näiden ehtojen noudattamisella sinä ja me molemmat luovumme oikeudesta valamiesoikeudenkäyntiin tai osallistumisesta ryhmäkanteeseen. Sinä ja me suostumme siihen, että kumpikin voi esittää vaatimuksia toista vastaan vain omassa tai sen henkilökohtaisessa ominaisuudessa, eikä kantajana tai ryhmän jäsenenä missään oletetussa ryhmä- tai edustusmenettelyssä. Kaikki välimiesmenettelyt käydään yksilöllisesti; ryhmävälitysmenettelyt ja ryhmäkanteet eivät ole sallittuja.

 

 1. Korjaukset. Verkkosivustolla saattaa olla tietoja, jotka sisältävät tahattomia kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, mukaan lukien kuvaukset, hinnoittelu, saatavuus ja erilaiset muut tiedot. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää verkkosivuston tietoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

 

 1. Sähköinen viestintä, sähköiset liiketoimet ja allekirjoitukset. Vierailu verkkosivustolla, sähköpostien lähettäminen meille ja verkkolomakkeiden täyttäminen ovat sähköistä viestintää. Suostut vastaanottamaan sähköistä viestintää, ja hyväksyt, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, tiedotteet ja muu viestintä, jonka annamme sinulle sähköisesti, sähköpostitse ja verkkosivustolla, täyttää kaikki lakisääteiset vaatimukset, joiden mukaan tällainen viestintä on tehtävä kirjallisesti. SUOSTUT TÄTEN KÄYTTÄMÄÄN SÄHKÖISIÄ ALLEKIRJOITUKSIA, SOPIMUKSIA, TILAUKSIA JA MUITA TALLENTEITA SEKÄ TOIMITTAMAAN SÄHKÖISESTI ILMOITUKSIA, KÄYTÄNTÖJÄ JA TALLENTEITA, JOTKA KOSKEVAT MEIDÄN TAI VERKKOSIVUSTON KAUTTA KÄYNNISTÄMIÄMME TAI PÄÄTÖKSEEN SAATETTUJA LIIKETOIMIA. Luovut tällöin kaikista oikeuksista tai vaatimuksista, jotka perustuvat millä tahansa lainkäyttöalueella oleviin lakeihin, asetuksiin, sääntöihin, määräyksiin tai muihin lakeihin, jotka edellyttävät alkuperäistä allekirjoitusta tai muiden kuin sähköisten asiakirjojen toimittamista tai säilyttämistä, tai maksujen suorittamiseen tai luottojen myöntämiseen muulla tavoin kuin sähköisesti.

 

 

 1.  Yhteydenotto

Yhtiö noudattaa lakia ja kunnioittaa verkkosivuston käyttäjien oikeuksia. Jos käyttäjällä on kysyttävää käyttöehdoista ja/tai hän uskoo, että Yhtiö loukkaa hänen oikeuksiaan ja/tai että hänen yksityisyyttään on loukattu Verkkosivuston käytön aikana, hänen on otettava meihin yhteyttä (support@resumaker.fi), ja Yhtiö pyrkii käsittelemään hänen pyyntönsä mahdollisimman pian.

 

 

 

EU-ASUKKAAT – LISÄEHDOT

Viimeksi päivitetty: Maaliskuu 3, 2024

Tarjoamme verkkosivustomme ja palvelumme Euroopan unionin alueella. Nämä täydentävät ehdot koskevat sinua, jos asut Euroopan unionissa ("EU:n lisäehdot"). Jos siis asut Euroopan unionin alueella, sovellamme yleisiä ehtoja ja näitä EU:n lisäehtoja. Jos Ehtojen ja näiden EU:n lisäehtojen välillä on ristiriita ja näitä EU:n lisäehtoja sovelletaan sinuun, EU:n lisäehdot ovat ensisijaisia.

Ellei toisin mainita, näissä EU:n lisäehdoissa olevilla määritelmillä on sama merkitys kuin ehdoissa käytetyillä määritelmillä. Ennen tilin luomista näiden ehtojen teksti annetaan sinulle sähköisesti saatavillesi Palvelujen kautta siten, että voit helposti tallentaa sen pysyvälle tietovälineelle.

Pidätämme oikeuden harkintamme mukaan tehdä milloin tahansa muutoksia Ehtoihin tai näihin EU:n lisäehtoihin. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista kohtuullisen ajan kuluessa ennen muutosten voimaantulopäivää. Jos jatkat Palveluiden käyttöä muutosten voimaantulopäivän jälkeen, sinun katsotaan saaneen tietää ja hyväksyneen muutettujen Ehtojen tai EU:n lisäehtojen muutokset.

Immateriaalioikeudet

Immateriaalioikeuksilla tarkoitetaan kaikkia nykyisiä ja tulevia immateriaalioikeuksia, jotka liittyvät Palveluihin kaikkialla maailmassa ja jotka kuuluvat meille ja/tai lisensoijillemme nyt tai tulevaisuudessa, mukaan lukien tekijänoikeudet, tietokantaoikeudet, tavaramerkkioikeudet, mallioikeudet, kauppanimioikeudet, verkkotunnusoikeudet, patenttioikeudet, liikesalaisuusoikeudet sekä vastaavat kirjoittamattoman lain mukaiset oikeudet, kuten oikeudet jäljittelyyn. Edellyttäen, että olet oikeutettu käyttämään Palveluita, sinulle myönnetään yksinomaan tilisi toteuttamista varten rajoitettu, ei-yksinomainen, ei-siirrettävissä oleva ja ei-jälleenmyyntikelpoinen lisenssi käyttää Palveluita ja ladata tai tulostaa kopio mistä tahansa Sisällön osasta, johon olet asianmukaisesti saanut pääsyn, ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Pidätämme kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty sinulle Palveluihin, Sisältöön ja Merkkeihin. Tämä lisenssi myönnetään tilisi keston ajaksi, ja hyväksyt täten tämän lisenssin. Meillä on aina oikeus irtisanoa tämä lisenssi yksipuolisesti, ennenaikaisesti ja välittömästi ilman, että meidän tarvitsee maksaa sinulle mitään korvausta.

Vapautat meidät kaikista tappioista, jotka aiheutuvat immateriaalioikeuksien loukkauksista, joita olet tehnyt Palveluihin liittyen. Korvaat meille kaikki kustannukset ja tappiot, mukaan lukien oikeusapukustannukset, jotka aiheutuvat immateriaalioikeuksien loukkauksesta. Sinun on omalla kustannuksellasi ryhdyttävä toimenpiteisiin meille aiheutuvien kustannusten ja/tai tappioiden rajoittamiseksi.

Maksut ja maksaminen

Palvelun tilaamiseen liittyy Yhtiön asettama maksu, jota voidaan mukauttaa määräajoin. Pidätämme oikeuden muuttaa maksua, muuttaa tilaussuunnitelmia tai tehdä muutoksia harkintamme mukaan. Ilmoitamme sinulle tällaisista muutoksista kohtuullisen ajan kuluessa ennen muutosten voimaantulopäivää, jotta voit irtisanoa tilauksesi, jos et hyväksy muutoksia. Jos jatkat Palveluiden käyttöä muutosten voimaantulopäivän jälkeen, sinun katsotaan saaneen tiedon muutoksista ja hyväksyneen ne.

 

Jos päätämme, että maksuihimme sovelletaan veroja, kuten liikevaihtoveroja tai muita maksuja, Palveluiden ostamisesta perittävä tilausmaksu sisältää nämä verot ja/tai maksut tilausprosessin aikana. Tilausmaksu sisältää kokonaiskustannukset laskutuskautta kohden. Jos ostoosi liittyy toistuvia maksuja, sinulla on mahdollisuus antaa meille oikeus veloittaa maksu suoraveloituksena. Tällöin veloitamme maksusi toistuvasti ilman, että vaadimme sinulta ennakkohyväksyntää ennen jokaista toistuvaa veloitusta, kunnes ilmoitat meille peruutuksesta.

Peruutusoikeus

Ostaessasi digitaalista sisältöä sinulla on EU:ssa asuvana kuluttajana oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän ajan toimituspäivästä alkaen ilman perusteluja peruuttamiselle. Jos peruutat sopimuksen, sinulle palautetaan jo maksettu summa.

Oikeutta peruuttaa digitaalisen sisällön toimitusta koskeva sopimus ei sovelleta, jos olet nimenomaisesti ilmoittanut ja antanut suostumuksesi digitaalisen sisällön vastaanottamiseen 14 päivän peruutusajan kuluessa ja olet nimenomaisesti ilmoittanut olevasi tietoinen siitä, että olet luopunut peruutusoikeudesta. Tiedostat ja hyväksyt, että aloittaessasi Palvelumme käytön, joka on digitaalinen sisältöpalvelu, menetät täten peruuttamisoikeutesi, etkä näin ollen ole oikeutettu saamaan hyvitystä maksuista, jotka olet suorittanut aloittamastasi Palvelusta.

Kun käyttäjä aloittaa 14 päivän kokeilutilauksen, rahat takaisin -takuu on voimassa vain kokeilutilauksen keston ajan. Jos ilmoitat 14 päivän kuluessa siitä, että lopetat kokeilutilauksen etkä halua jatkaa tilausta, sinulle palautetaan kokeilutilauksesta jo maksamasi summa.

Vastuuvelvollisuus

Emme ole vastuussa: a) Palveluiden ja/tai palveluidemme toimintaan liittyvistä väärinkäsityksistä, virheistä tai epäonnistumisista, jos ne johtuvat käyttäjän toimista tai jos ne ovat seurausta käyttäjän toimista, kuten kattavien, virheettömien, oikeiden ja selkeiden tietojen toimittamatta jättämisestä (tai toimittamatta jättämisestä ajoissa); b) sinun käyttämiesi tai puolestasi käyttämiesi kolmansien osapuolien tekemistä virheistä tai epäonnistumisista; c) tiedoista, joita kolmannet osapuolet ovat julkaisseet palveluissa. Meidät voidaan saattaa vastuuseen vain suorista vahingoista tai menetyksistä, jotka ovat meidän syytämme. Vastuu muista (taloudellisista) vahingoista tai menetyksistä kuin suorista vahingoista ja/tai menetyksistä, kuten epäsuorista vahingoista tai menetyksistä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen välillisiin vahinkoihin tai menetyksiin, voitonmenetyksiin, vahinkoihin tai menetyksiin, jotka aiheutuvat varastetuista, saavuttamattomista, turmeltuneista, tuhoutuneista tai kadonneista (henkilökohtaisista) tiedoista tai materiaaleista, menetetyistä säästöistä, liiketoiminnan keskeytymisestä johtuvista menetyksistä tai turvallisuusvuodosta, tietoturvaloukkauksesta tai tietoverkkorikollisuudesta aiheutuneista tai niistä johtuvista vahingoista tai menetyksistä, suljetaan pois. Lukuun ottamatta tapauksia, joissa on kyse törkeästä huolimattomuudesta tai tahallisesta laiminlyönnistä, kokonaisvastuumme palveluistamme ja/tai palveluista aiheutuvista tai muuten näistä ehdoista johtuvista tai niihin liittyvistä vahingoista tai menetyksistä rajoittuu määrään, joka vastaa käyttäjän meille maksamia maksuja.

Ylivoimainen este

Ylivoimaisen esteen tapauksessa emme ole velvollisia täyttämään mitään velvoitteitamme, mukaan lukien lakisääteiset ja/tai sovitut takuuvelvoitteet. Emme myöskään ole vastuussa mistään vahingosta, joka sinulle aiheutuu ylivoimaisen esteen vuoksi. Ylivoimainen este meidän osaltamme sisältää muun muassa seuraavat seikat: alihankkijat, joista olemme riippuvaisia ja jotka eivät täytä velvollisuuksiaan; vialliset tavarat, laitteet, ohjelmistot tai materiaalit kolmansilta osapuolilta; epidemiat ja pandemiat; jos verkkomme pysähtyy syistä, joista emme voi olla vastuussa, mukaan lukien - mutta ei rajoittuen - verkkohyökkäys tai DoS-hyökkäykset missä tahansa muodossa tai häiriö internet-liikenteessä, laitteisto- tai ohjelmisto-ongelmat tai muut ulkoiset syyt; Palveluiden huoltotoimenpiteet, jotka aiheuttavat keskeytyksiä, viivästyksiä tai virheitä; hallituksen toimenpiteet, mukaan lukien rahoitussääntely ja lainsäädäntö; lakot, pakolliset liiketoiminnan sulkemiset, mellakat ja kaikenlaiset kolmansien osapuolten aiheuttamat häiriöt ja/tai esteet, jotka haittaavat meitä; yhden tai useamman työntekijän sairastuminen, jota on vaikea korvata; sähkökatkos, internet-, tietoverkko- tai tietoliikenneverkon vika tai mikä tahansa muu syy, joka ei ole kohtuullisessa määrin hallinnassamme.

Päättyminen

Sopimuskausi on käyttäjän maksusuunnitelmassa valitsema tilauskausi.

Molemmat osapuolet voivat irtisanoa sopimuksen ilman kirjallista ennakkoilmoitusta, jos kyse on laiminlyönnistä, verkkosivuston sääntöjen noudattamatta jättämisestä tai tuomioistuimen väliintulosta ja ilman, että osapuolten on maksettava mitään vahingonkorvauksia tai korvauksia, seuraavissa tapauksissa: sen osapuolen konkurssi tai konkurssihakemus (lukuun ottamatta maksukyvyttömyysmenettelyn julistamista), jonka katsotaan olevan kyvytön täyttämään velvoitteitaan.

Jos käyttäjä on saanut yritykseltä vastikkeen, hänellä ei ole oikeutta korvaukseen.

Sopimuksen päättyessä käyttäjän oikeudet käyttää verkkosivustoa raukeavat.

Riitojen ratkaiseminen

Kaikkiin sinun tai meidän välillämme oleviin vaatimuksiin, riita-asioihin tai muihin oikeudellisiin menettelyihin, mukaan lukien mutta ei rajoittuen sellaisiin vaatimuksiin tai riita-asioihin, jotka liittyvät millään tavalla näihin ehtoihin, EU:n lisäehtoihin tai Palveluiden käyttöösi, sovelletaan Espanjan lainsäädäntöä. Edellä mainitty ei kuitenkaan rajoita kuluttajien oikeuksia, jotka koskevat sovellettavan lainkäyttöalueen valitsemista.

Ehtojen ja näiden EU:n lisäehtojen nojalla suljetaan nimenomaisesti pois YK:n yleissopimus kansainvälistä tavaran kauppaa koskevista sopimuksista.

Välimiesmenettely

Muun välimiesmenettelyn kuin kuluttajasovittelun käyttäminen on nimenomaisesti kielletty, lukuun ottamatta institutionaalisia välimiesmenettelyelimiä, jotka on vahvistettu oikeudellisilla säännöillä tiettyä alaa tai tapausta varten.

Riidanratkaisu verkossa

Jos olet Euroopan unionissa asuva kuluttaja ja haluat lisätietoja kuluttajariitojen verkkovälitteisestä ratkaisemisesta, seuraa tätä linkkiä Euroopan komission verkkosivustolle: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Tämä linkki annetaan Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) No 524/2013 mukaisesti ainoastaan tiedotustarkoituksessa.

Valitukset

Jos haluat ratkaista Palveluja koskevan valituksen, ota meihin yhteyttä kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun olet havainnut tai olisit kohtuudella voinut havaita ongelman osoitteessa support@resumaker.fi. Vastaamme pyyntöön kohtuullisessa ajassa.


YHDYSVALTOJEN ASUKKAAT – LISÄEHDOT

Viimeksi päivitetty: Maaliskuu 3, 2024

Nämä lisäehdot koskevat käyttäjiä, jotka asuvat Yhdysvalloissa ("Yhdysvaltain lisäehdot"). Näin ollen, jos asut Yhdysvalloissa, sovellamme sekä Ehtoja että näitä Yhdysvaltain lisäehtoja. Jos Ehtojen ja näiden Yhdysvaltain lisäehtojen välillä on ristiriitoja ja jos näitä Yhdysvaltain lisäehtoja sovelletaan sinuun, Yhdysvaltain lisäehdot ovat etusijalla.

Tekijänoikeuksien rikkominen

Jos uskot, että jokin Palveluissa tai niiden kautta saatavilla oleva materiaali loukkaa omistamaasi tai hallitsemaasi tekijänoikeutta, ilmoita siitä välittömästi meille alla olevilla yhteystiedoilla ("Ilmoitus"). Kopio ilmoituksestasi lähetetään henkilölle, joka on julkaissut tai tallentanut ilmoituksessa mainitun aineiston. Online Copyright Infringement Liability Limitation Act of the Digital Millennium (17 U.S.C. § 512) (DMCA) -tekijänoikeuslain mukaisen tekijänoikeusrikkomusvastuun rajoittamista koskevan lain mukaisesti ilmoituksen on sisällettävä olennaisilta osiltaan seuraavat asiat:

         Fyysinen tai sähköinen allekirjoituksesi.

         tekijänoikeudella suojatun teoksen tunnistetiedot, jota mielestäsi on loukattu.

         palvelussa olevan aineiston, jonka uskot loukkaavan tekijänoikeutta, yksilöinti riittävän tarkasti, jotta voimme paikallistaa aineiston.

         yhteystietosi, mukaan lukien nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja, jos saatavilla, sähköpostiosoitteesi.

         lausunto siitä, että uskot vilpittömässä mielessäsi, että tekijänoikeuden alaisen aineiston käyttö ei ole tekijänoikeuden omistajan, sen edustajan tai lain sallimaa.

         ilmoitus siitä, että ilmoituksessa olevat tiedot ovat paikkansapitäviä; ja

         valaehtoinen vakuutus siitä, että olet tekijänoikeuden omistaja tai olet valtuutettu toimimaan tekijänoikeuden omistajan puolesta.

Jos et noudata näitä vaatimuksia, ilmoituksesi ei välttämättä vaikuta. Jos annat tietoisesti väärän tiedon siitä, että palveluissa oleva materiaali loukkaa tekijänoikeutta, voit joutua vastuuseen vahingonkorvauksista, mukaan lukien oikeudenkäyntikulut ja asianajopalkkiot DMCA:n 512(f) pykälän nojalla. Jos siis et ole varma siitä, että Palveluissa oleva tai niiden kautta linkitetty aineisto loukkaa tekijänoikeuksiasi, kannattaa harkita ensin yhteydenottoa asianajajaan.

Yhdysvaltain hallituksen oikeudet

Palvelumme ovat "kaupallisia tuotteita", sellaisina kuin ne on määritelty Federal Acquisition Regulation (“FAR”), 48 C.F.R. § 2.101:ssä. Jos palvelumme hankkii jokin muu kuin puolustusministeriöön ("DOD") kuuluva virasto tai sen puolesta, palveluihimme sovelletaan näiden ehtojen ehtoja 48 C.F.R. § 12.212 (tietokoneohjelmistojen osalta) ja 48 C.F.R. § 12.211 (teknisen datan osalta) mukaisesti. Jos palvelumme on hankittu puolustusministeriön ("DOD") jonkin viraston toimesta tai sen puolesta, palveluitamme koskevat nämä ehdot Defense Federal Acquisition Regulationin (“DFARS”), 48 C.F.R. § 227.7202-3, mukaisesti. Lisäksi 48 C.F.R. § 252.227-7015 koskee DOD:n hankkimaa teknistä tietoa. Tämä Yhdysvaltain hallituksen oikeuksia koskeva lauseke korvaa kaikki muut FAR-, DFARS- tai muut lausekkeet tai määräykset, jotka koskevat hallituksen oikeuksia tietokoneohjelmistoihin tai teknisiin tietoihin näiden ehtojen mukaisesti, ja korvaa ne.

Muutokset palveluihin. Pidätämme oikeuden muuttaa palvelumaksua, muuttaa tilaussuunnitelmia tai tehdä muutoksia oman harkintamme mukaan. Ilmoitamme sinulle tällaisista muutoksista kohtuullisen ajan kuluessa ennen muutosten voimaantulopäivää, jotta voit irtisanoa tilauksesi, jos et hyväksy muutoksia. Jos jatkat Palveluiden käyttöä muutosten voimaantulopäivän jälkeen, sinun katsotaan saaneen tiedon muutoksista ja hyväksyneen ne.

Sovellettava laki. Kaikkiin sinun tai meidän välillämme oleviin vaatimuksiin, riitoihin tai muihin oikeudellisiin menettelyihin, mukaan lukien mutta ei rajoittuen sellaisiin vaatimuksiin tai riitoihin, jotka liittyvät jollakin tavalla näihin ehtoihin tai näihin ehtoihin tai verkkosivuston käyttöösi, sovelletaan Amerikan Yhdysvaltojen ja Delawaren osavaltion lakeja ilman, että niissä otetaan huomioon lainvalintaperiaatteita, jotka muutoin saattavat edellyttää jonkin muun lainkäyttöalueen lain soveltamista. Näissä ehdoissa on nimenomaisesti suljettu pois Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimus kansainvälistä tavaran kauppaa koskevista sopimuksista ja UCITA (Uniform Computer Information Transaction Act) -laki. Osapuolet hyväksyvät, että niiden näiden ehtojen mukainen järjestely on osavaltioiden välisessä kaupassa ja että liittovaltion välimiesmenettelylakia sovelletaan jäljempänä olevan "Sopimus sitovasta välimiesmenettelystä" -määräyksen tulkintaan. Kaikkien vaatimusten, riitojen tai muiden oikeudellisten menettelyjen osalta, jotka eivät kuulu alla olevan "Sopimus sitovasta välimiesmenettelystä" -määräyksen piiriin, vaatimus tai riita on nostettava ja käsiteltävä yksinomaan Delawaren Kentin piirikunnassa sijaitsevissa osavaltion tuomioistuimissa tai Delawaren piirikunnan liittovaltion tuomioistuimissa, ja suostut hyväksymään näiden tuomioistuinten henkilökohtaisen tuomiovallan tällaisten vaatimusten tai riitojen käsittelyä varten.

Epäviralliset neuvottelut. Nopeuttaaksemme ratkaisua ja rajoittaaksemme kustannuksia, joita aiheutuu näistä Ehdoista johtuvista tai niihin liittyvistä riidoista, erimielisyyksistä tai vaatimuksista (kukin "riita" ja yhdessä "riidat"), jotka sinä tai me (erikseen "osapuoli" ja yhdessä "osapuolet") olemme esittäneet, osapuolet sopivat, että he pyrkivät ensin hyvässä uskossa neuvottelemaan kaikista riidoista (lukuun ottamatta jäljempänä nimenomaisesti mainittuja riitoja) epävirallisesti vähintään kolmenkymmenen (30) päivän ajan ennen välimiesmenettelyn aloittamista. Tällaiset epäviralliset neuvottelut aloitetaan, kun toinen osapuoli on ilmoittanut asiasta kirjallisesti toiselle osapuolelle. Voit lähettää meille ilmoituksen käyttämällä alla olevassa kohdassa "YHTEYSTIEDOT" annettuja tietoja. Tällaisen ilmoituksen on sisällettävä (i) ilmoituksen tekevän osapuolen nimi, kotipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, (ii) riidan luonne ja peruste ja (iii) pyydetty erityinen oikeusapu.

Sopimus sitovasta välimiesmenettelystä. Ellei jäljempänä esitetyistä välimiesmenettelyä koskevista poikkeuksista muuta johdu, sinä ja me kumpikin sovimme, että kaikki meidän ja verkkosivuston käyttäjien väliset riidat, jotka johtuvat näistä ehdoista tai liittyvät millään tavalla näihin ehtoihin ja kyseisten käyttäjien verkkosivuston käyttöön, on ratkaistava sitovassa välimiesmenettelyssä tässä osiossa kuvatulla tavalla. Jos välimies tai tuomioistuin päättää, että jokin näiden välimiesmenettelyä koskevien ehtojen osa ei ole täytäntöönpanokelpoinen, näiden ehtojen muut osat ovat edelleen voimassa, lukuun ottamatta ehtojen kohdassa 19 esitettyä ryhmävälityskieltoa.

Välimiesmenettelyä koskevat poikkeukset. Näitä välimiesmenettelyä koskevia ehtoja ei sovelleta seuraavissa tapauksissa: (a) pieniin vaatimuksiin perustuviin oikeudenkäynteihin; (b) oikeudenkäynteihin, joihin liittyy pyrkimyksiä saada käyttäjän tunnistetietoja; (c) oikeudenkäynteihin, joita yritykset tai muut oikeushenkilöt tai tällaisten yritysten tai muiden oikeushenkilöiden puolesta toimivat henkilöt ovat nostaneet yhtiötä vastaan; (d) oikeudenkäynteihin, joita yhtiö on nostanut yrityksiä tai muita oikeushenkilöitä tai tällaisten yritysten tai muiden oikeushenkilöiden puolesta toimivia henkilöitä vastaan; (e) osapuolen oikeus hakea toimivaltaisessa tuomioistuimessa kieltoa tai muuta kohtuullista oikeussuojaa osapuolen tekijänoikeuksien, tavaramerkkien, liikesalaisuuksien, patenttien tai muiden immateriaalioikeuksien todellisen tai uhkaavan loukkaamisen, väärinkäytön tai rikkomisen estämiseksi; tai (f) jos sovellettavassa laissa kielletään tämän määräyksen soveltaminen. Jos ehtojen kohdassa 19 esitettyä kieltoa ryhmävälitysmenettelystä ei jostain syystä voida panna täytäntöön, näitä välimiesmenettelyä koskevia ehtoja ei sovelleta kokonaisuudessaan. Jos näitä välimiesmenettelyä koskevia ehtoja ei sovelleta, näitä ehtoja ja riidanratkaisua koskevaa osiota sovelletaan edelleen.

Välimiesmenettely. Välimiesmenettelyyn sovelletaan American Arbitration Associationin ("AAA") kuluttajia koskevia välimiesmenettelysääntöjä, sellaisina kuin ne ovat muutettuina tällä jaksolla, ja sitä hallinnoi AAA. AAA:n säännöt ja menettelyn aloittamista koskeva lomake ovat saatavilla osoitteessa www.adr.org. Sinun tai meidän tekemääsi sovintotarjousta ei saa luovuttaa välimiehelle. Jollei sovellettavissa välimiesmenettelysäännöissä toisin edellytetä välimiesmenettelyn aloittamishetkellä, välimiesmenettely pidetään Doverissa, Delawaressa. Kaikissa vaateissa, joissa haetun tuomion kokonaismäärä on enintään 10 000 dollaria, sinä ja me voimme valita, että välimiesmenettely suoritetaan puhelimitse tai pelkästään kirjallisten lausuntojen perusteella, ja tämä valinta sitoo sinua ja meitä, mutta välimies voi harkintansa mukaan vaatia henkilökohtaista kuulemista. Tapauksissa, joissa järjestetään henkilökohtainen kuuleminen, sinä tai me voimme osallistua puhelimitse, ellei välimies toisin vaadi. Välimies ratkaisee kaikkien vaateiden sisällön sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien tunnustetut kohtuullisuusperiaatteet, ja kunnioittaa kaikkia laissa tunnustettuja etuoikeuksia koskevia vaatimuksia. Eri käyttäjiä koskevien aiempien välimiesmenettelyjen päätökset eivät sido välimiestä, mutta samaa verkkosivuston käyttäjää koskevien aiempien välimiesmenettelyjen päätökset sitovat välimiestä sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa. Välimiehen antama ratkaisu on lopullinen ja sitova, ja välimiehen antaman ratkaisun perusteella voidaan antaa tuomio missä tahansa toimivaltaisessa tuomioistuimessa.

Vaatimuksen esittämisen vanhentuminen. Riita-asiaa ei voida missään tapauksessa panna vireille yli yhden (1) vuoden kuluttua siitä, kun vaateen perusteena olevat seikat ovat tapahtuneet.