Esteettömyyslausunto

Resumaker.fi on sitoutunut tarjoamaan verkkosivuston, joka on mahdollisimman laajan yleisön saatavilla teknologiasta tai kyvyistä riippumatta. Työskentelemme aktiivisesti verkkosivustomme saavutettavuuden ja käytettävyyden parantamiseksi ja pyrimme näin ollen noudattamaan monia saatavilla olevia standardeja ja sääntöjä.

Verkon saavutettavuusaloite

Tämä verkkosivusto pyrkii noudattamaan A-tasoa World Wide Web Consortium (W3C) verkkosisällön saavutettavuusohjeiden 1.0 mukaisesti. Näissä ohjeissa selitetään, miten verkkosisällöstä tehdään helpommin saavutettavaa myös vammaisille käyttäjille. Näiden ohjeiden noudattaminen auttaa tekemään verkosta käyttäjäystävällisemmän kaikille ihmisille.

Standardit

Kehitämme sivustoa jatkossakin World Wide Web Consortium (W3C) suuntaviivojen mukaisesti.

Sivusto näytetään oikein nykyisissä selaimissa. Jos katsot sivustoamme vanhemmalla selaimella, saatat huomata, että sivut eivät näy suunnitellulla tavalla, jos selain ei ole standardien mukainen. Suosittelemme, että päivität selaimesi jonkin seuraavan selaimen uusimpaan versioon, jotta saisit sivustostamme kaiken irti.

Microsoft Internet Explorer: https://www.microsoft.com

Mozilla Firefox: https://www.mozilla.com

Google Chrome: https://www.google.com/chrome

Sivuston toiminta ja saavutettavuuden apuvälineet

  • Tämä sivusto täyttää vammaisten henkilöiden yhtäläisiä oikeuksia koskevien asetusten (palvelujen esteettömyyttä koskevat mukautukset), 5763-2013, vaatimukset.
  • Saavutettavuutta koskevat mukautukset on tehty Internetin sisällön saavutettavuutta koskevien eurooppalaisten standardien ja kansainvälisen WCAG2.0-asiakirjan suositusten mukaisesti.
  • Parhaimman yhteensopivuuden testit tehtiin Chrome-selaimelle.
  • Mukautettu katseluun suosituimmilla selaimilla ja matkapuhelimille.

Poikkeukset

Vaikka Resumaker.fi pyrkii noudattamaan saavutettavuuden ja käytettävyyden osalta hyväksyttyjä ohjeita ja standardeja, se ei ole aina mahdollista kaikilla verkkosivuston osa-alueilla. Etsimme jatkuvasti ratkaisuja, joilla saamme sivuston kaikki alueet samalle tasolle yleisen saavutettavuuden osalta. Sillä välin, jos sinulla on vaikeuksia Resumaker.fi-sivuston käytössä, älä epäröi ottaa ottaa yhteyttä.