Reservationist ansioluettelo esimerkki (ilmainen opas)

Luo ansioluettelo, jolla pääset haastatteluun ilmaisten esimerkkien ja kirjoitusvinkkien avulla. Käytä ja muokkaa malliamme ja saat haastattelun jo tänään.

Keskimääräinen luokitus: 4.8 (144 ääntä)

Tervetuloa Reservationist Resume Example -artikkeliin! Täällä annamme sinulle kattavan oppaan ansioluettelon kirjoittamisesta varauksenhoitajan tehtävään. Käsittelemme keskeisiä taitoja, pätevyyksiä ja kokemusta, joita työnantajat etsivät menestyvältä varauksen tekijältä, sekä vinkkejä ja niksejä, joilla saat ansioluettelosi erottumaan edukseen. Avustavien neuvojemme avulla luot varmasti tehokkaan ja ammattimaisen ansioluettelon, joka auttaa sinua ottamaan seuraavan askeleen urallasi.

Me käsittelemme:

Lisäksi annamme asiantuntevia ansioluettelon kirjoitusvinkkejä ja ammattimaisia esimerkkejä, jotka inspiroivat sinua.

Mitä varaushoitaja tekee?

Varauksenvälittäjä on asiakaspalvelun ammattilainen, joka työskentelee majoitusalalla, tyypillisesti hotellin tai lomakeskuksen vastaanotossa. Hänen tehtävänään on ottaa vastaan saapuvia varauksia, antaa tietoa majoituspaikasta ja sen mukavuuksista sekä käsitellä vieraiden yleisiä tiedusteluja. Hän myös usein käsittelee varausten maksut ja hallinnoi hotellin varausjärjestelmää.

Aloitamme kohta, mutta ensin tässä on joitakin muita varauksen tekijään liittyviä ansioluetteloesimerkkejä:

Mitkä ovat varauksenvälittäjän vastuualueet?

 • Vastaa saapuviin puheluihin ja sähköpostiviesteihin asiakkailta, jotka haluavat tehdä varauksia.
 • Auttaa asiakkaita heidän tiedusteluissaan ja antaa yksityiskohtaista tietoa tarjotuista palveluista.
 • Syötä asiakkaan tiedot tietokantaan varauksen luomiseksi.
 • Anna asiakkaille tarkat tiedot saatavuudesta, hinnoista ja maksutavoista.
 • pitää kirjaa asiakaskohtaamisista ja asiakastapahtumista, kirjata tiedusteluja, valituksia ja kommentteja koskevat tiedot.
 • Seuraa asiakkaita varmistaaksesi heidän tyytyväisyytensä saamaansa palveluun.
 • Päivitä asiakastietokantaan yhteystiedot ja varaustiedot
 • Varmistaa yrityksen politiikkojen ja menettelyjen noudattaminen

Näyte Reservationist ansioluettelo inspiraatiota varten

Varauksenvälittäjä

Henkilökohtaiset tiedot:
Nimi: Nimi: John Doe
Syntymäaika: 01/01/1989
Puhelin: (555) 555-5555.
Sähköposti: johndoe@example.com

John Doe on motivoitunut ja järjestelmällinen henkilö, jolla on kokemusta asiakaspalvelusta ja vieraanvaraisuudesta. Hän on työskennellyt alalla yli 5 vuotta ja on sitoutunut tarjoamaan erinomaista palvelua. Hän on innostunut tiimipelaaja ja erittäin taitava varauspyyntöjen käsittelyssä.

Työkokemus:
Miami, FL, 2016-nykyinen: Hotellivarausagentti, ABC Hotel, Miami, FL, 2016-nykyinen

 • Käsittele asiakkaiden tiedustelut ja hotellihuonevaraukset.
 • Maksujen käsittely ja koordinointi muiden osastojen kanssa asiakkaiden tarpeiden osalta.
 • Asiakaspalvelun tarjoaminen käsittelemällä asiakkaiden valitukset ja ratkaisemalla ongelmat.
 • Tervehdit asiakkaita ja varmistat heidän tyytyväisyytensä koko varausprosessin ajan.

Koulutus:
Florida State University, kauppatieteiden kandidaatti, 2014

Taidot:

 • Asiakaspalvelu
 • Hotelli- ja ravintola-ala
 • Tietojen syöttö
 • Microsoft Office

Sertifikaatit:
Professional, 2017

Kielet:
Englanti, espanjaVinkkejä varauksen tekijän ansioluetteloon

Täydellisen, uran käynnistävän ansioluettelon luominen ei ole helppo tehtävä. Yleisten kirjoitussääntöjen noudattaminen voi auttaa, mutta on myös viisasta saada neuvoja, jotka on räätälöity omaan työnhakuun sopiviksi. Kun olet uusi työelämässä, tarvitset Reservationist-ansioluettelovinkkejä.
Keräsimme parhaat vinkit kokeneilta Reservationist - Tutustu heidän neuvoihinsa, jotta voit paitsi helpottaa kirjoittamisprosessia myös lisätä mahdollisuuksiasi luoda ansioluettelo, joka herättää mahdollisten työnantajien kiinnostuksen.

 • Korosta asiakaspalvelukokemustasi ja saamiasi palkintoja tai tunnustuksia.
 • Mainitse kaikki alaan liittyvät pätevyydet ja todistukset.
 • Muista sisällyttää asiaankuuluvat avainsanat, jotta voit optimoida ansioluettelosi hakijaseurantajärjestelmiä (ATS) varten.
 • Sisällytä työhön liittyvää teknistä osaamistasi, kuten tietokonejärjestelmiä, ohjelmistoja ja muuta asiaan liittyvää teknologiaa, koskeva osio.
 • Liitä mukaan osio pehmeistä taidoista ja ihmissuhdetaidoista, kuten viestintätaidoista, ongelmanratkaisusta ja konfliktinratkaisusta.


Reservationist ansioluettelo Yhteenveto Esimerkkejä

Varauksenvälittäjän ansioluettelon tiivistelmä tai ansioluettelon tavoite voi olla loistava tapa esitellä nopeasti pätevyytesi, kokemuksesi ja taitosi, kun haet työpaikkaa. Se voi auttaa sinua erottumaan kilpailijoista, antaa potentiaalisille työnantajille mahdollisuuden nähdä parhaat pätevyytesi yhdellä silmäyksellä ja antaa yleiskatsauksen kokemuksestasi alalla. Ansioluettelon tiivistelmistä ja tavoitteista on myös hyötyä, kun korostetaan, miten voit tuoda yritykselle lisäarvoa, mikä osoittaa edelleen sopivuutesi tehtävään.

Esim:

 • Ammattitaitoinen varauksenvälittäjä, jolla on yli 8 vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja varauksista. Taitava ongelmanratkaisussa ja erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamisessa.
 • Ahkera varauksenvälittäjä, jolla on yli 6 vuoden kokemus erinomaisesta asiakaspalvelusta nopeatempoisessa ympäristössä. Yksityiskohtiin keskittyvä ja organisoitu.
 • Sitoutunut varauksenvälittäjä, jolla on yli 5 vuoden kokemus asiakaspalvelusta, varauksista ja tietojen syöttämisestä. Hallitsee MS Office -ohjelman ja erilaiset varausjärjestelmät.
 • Sitkeä varauksenvälittäjä, jolla on yli 4 vuoden kokemus vieraanvaraisuudesta ja asiakaspalvelusta. Erinomaiset viestintä- ja ongelmanratkaisutaidot.
 • Erittäin organisoitu varauksenvälittäjä, jolla on yli 3 vuoden kokemus majoitusalalta. Taitava asiakaspalvelussa, ongelmanratkaisussa ja tietojen syöttämisessä.


Rakenna vahva kokemusosio varauksenvälittäjän ansioluetteloosi

Vahvan kokemusosion rakentaminen reservaattorin ansioluetteloon on tärkeää kahdesta syystä. Ensinnäkin työnantajat haluavat nähdä, että sinulla on tehtävään sopivaa kokemusta ja taitoja. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on esitettävä yksityiskohtainen selvitys aiemmasta työkokemuksestasi ja painotettava tehtäviä ja velvollisuuksia, joita olet suorittanut ja jotka vastaavat hakemaasi tehtävää. Toiseksi, kun sinulla on vahva kokemusosio, voit esitellä pätevyytesi ja osoittaa työnantajille, että olet paras ehdokas tehtävään. Sen avulla voit myös korostaa saamiasi palkintoja tai tunnustuksia, mikä voi auttaa tekemään ansioluettelostasi erottuvan.

Esim:

 • Tarjosi asiakaspalvelua ja tukea vieraille kiireisessä hotelliympäristössä.
 • Hoiti tehokkaasti vieraiden varauksia, peruutuksia ja tiedusteluja.
 • Käsitteli maksuja ja käteistapahtumia tarkasti.
 • Ylläpitänyt järjestäytynyttä arkistointijärjestelmää kaikista vierasvarauksista.
 • Vastasi asiakkaiden valituksiin ajoissa ja ammattimaisesti.
 • Antoi täsmällistä tietoa hotellin palveluista, tiloista ja toimintatavoista.
 • Suoritti varausten yöllisen tarkastuksen oikeellisuuden varmistamiseksi.
 • Auttoi vieraita heidän oleskeluunsa liittyvissä kysymyksissä ja huolenaiheissa.
 • Seurasi vieraiden saapumista ja lähtöä varmistaakseen, että he kirjautuvat sisään ja ulos ajoissa.
 • Hyödynsi varausjärjestelmää varmistaakseen maksimaalisen käyttöasteen ja tulot.


Reservaattori ansioluettelo koulutus esimerkki

Varauksenvälittäjältä vaaditaan yleensä vähintään lukion päättötodistus tai GED-todistus. Jotkin työnantajat saattavat myös vaatia tutkintoa vieraanvaraisuudesta tai joltakin siihen liittyvältä alalta. Koulutusvaatimusten lisäksi varauksenvälittäjillä on oltava erinomaiset asiakaspalvelu-, organisointi- ja viestintätaidot. Tietokonejärjestelmien, kuten hotellinhallintaohjelmistojen, tuntemus on myös eduksi.

Seuraavassa on esimerkki varaushenkilöstön ansioluetteloon sopivasta kokemusluettelosta:

 • Associate's Degree in Hospitality Management, ABC University, 2021.
 • Asiakaspalvelun ja johtamisen sertifikaatti, XYZ College, 2020
 • Lukiodiplomi, ABC High School, 2018


Reservationist Taitoja ansioluetteloon

Asiaankuuluvien taitojen lisääminen varauksenvälittäjän ansioluetteloon on tärkeää, koska se korostaa pätevyyttä, kokemusta ja kykyjä, joita työnantajat etsivät potentiaaliselta hakijalta. Se antaa myös nopean yleiskuvan hakijan pätevyydestä ja antaa työnantajalle mahdollisuuden päättää, pitäisikö hänen harkita hakijaa tehtävään. Esimerkkejä varauksenvälittäjän ansioluetteloon soveltuvista taidoista ovat asiakaspalvelu, viestintä, tietokonetaidot, puhelinetiketti, ongelmanratkaisu, organisointitaidot, monitehtäväisyys ja myynti.

Pehmeät taidot:

 1. Viestintätaidot
 2. Asiakaspalvelu
 3. Organisointitaidot
 4. Tarkkaavaisuus
 5. ajanhallinta
 6. Ongelmanratkaisu
 7. Monitehtäväisyys
 8. ihmissuhdetaidot
 9. Sopeutumiskyky
 10. Tietokoneen käyttötaito
< />
Kovat taidot:
 1. Tietokonetaidot
 2. Asiakaspalvelu
 3. Kirjanpito
 4. Organisointitaidot
 5. ajanhallinta
 6. Tietojen syöttö
 7. Monitehtäväisyys
 8. Aikataulutus
 9. Ongelmanratkaisu
 10. viestintätaidot


Yleiset virheet, joita kannattaa välttää kirjoittaessasi varauksenvälittäjän ansioluetteloa

Näillä kilpailluilla työmarkkinoilla työnantajat saavat keskimäärin 180 hakemusta jokaista avointa työpaikkaa kohden. Näiden ansioluetteloiden käsittelyssä yritykset luottavat usein automatisoituihin hakijaseurantajärjestelmiin, jotka voivat seuloa ansioluettelot ja karsia vähiten pätevät hakijat. Jos ansioluettelosi on niiden harvojen joukossa, jotka pääsevät näiden bottien ohi, sen on silti tehtävä vaikutus rekrytoijiin tai palkkaavaan johtajaan. Koska hakemuksia tulee niin paljon, rekrytoijat kiinnittävät kuhunkin ansioluetteloon yleensä vain 5 sekuntia huomiota ennen kuin he päättävät, hylkäävätkö he sen. Tämän vuoksi on parasta välttää sisällyttämästä hakemukseen mitään häiritsevää tietoa, joka voisi johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Voit varmistaa, että ansioluettelosi erottuu edukseen, kun luet alla olevassa luettelossa, mitä sinun ei pitäisi sisällyttää työhakemukseesi.

 • Ei saatekirjettä. Saatekirje on hyvä tapa selittää, miksi olet paras ehdokas tehtävään ja miksi haluat paikan.
 • Liian paljon jargonia. Palkkaavat johtajat eivät halua lukea ansioluetteloa, joka on täynnä teknisiä termejä, joita he eivät ymmärrä.
 • Tärkeiden yksityiskohtien pois jättäminen. Muista mainita yhteystietosi, koulutustaustasi, työhistoriasi ja kaikki asiaankuuluvat taidot ja kokemukset.
 • Yleisen mallin käyttäminen. Räätälöi ansioluettelosi hakemasi työpaikan mukaan. Tämä osoittaa työnantajalle, että suhtaudut tosissasi tehtävään.
 • Oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheet. Tarkista ansioluettelosi aina uudelleen kirjoitus-, oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheiden varalta.
 • Keskitytään liikaa velvollisuuksiin. Muista sisällyttää saavutukset ja onnistumiset osoittaaksesi työnantajalle, että olet loistava ehdokas.
 • Henkilötiedot mukaan lukien. Vältä henkilökohtaisten tietojen, kuten iän, siviilisäädyn tai uskonnollisen vakaumuksen ilmoittamista.


Keskeiset asiat varauksenvälittäjän ansioluetteloa varten

 • Korosta asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja
 • Sisällytä aiemmat kokemukset varausohjelmistoista
 • Järjestely- ja monitehtäväkyvyn esittely
 • Mainitse kaikki puhumasi vieraat kielet
 • Kuvaile kokemusta matkasuunnittelusta
 • Lentoyhtiön sääntöjen ja määräysten tuntemus
 • Korosta kykyäsi työskennellä hyvin paineen alla
 • osoittaa vahvaa ongelmanratkaisukykyä
 • Yksityiskohtaiset tiedot mahdollisesta kokemuksesta asiakasvalitusten käsittelystä

On aika aloittaa työnhaku. Varmista, että olet parhaimmillasi ja saat seuraavan työpaikkasi postipalvelussa seuraavien apuvälineiden avulla resumaker.fi.
Käyttövalmiit mallit, joiden avulla ansioluettelosi erottuu rekrytoijien silmissä
Kokeile Resumakerin ammattimaista ansioluettelon rakentajaa nyt. Aloita ilmaiseksi